Auto lease Fikken

AD Autolease Fikken

De dienstverlening van het AD Autobedrijf reikt steeds verder. Zo kunt u ook auto's leasen via AD Autobedrijf Jos fikken. Wij nemen u graag de zorg uit handen en kunnen uw complete wagenpark voor u verzorgen. U bent hierbij geheel vrij om te kiezen welk merk auto u least.

U bent uiteraard pas tevreden als de gekozen leasevorm goed bij u past. Daarom is een juist advies erg belangrijk. Of het nu gaat om uw bestelauto, de auto van de vertegenwoordiger of uw eigen auto, de specialisten van het AD Autobedrijf adviseren u graag en vrijblijvend!

Neem telefonisch contact op met 0548-616834 of maak online een afspraak.

Lease service center Fikken

Lease Service Center Fikken

Ook als leaserijder bent u bij AD Autobedrijf Fikken aan het juiste adres. Weet u dat u als leaserijder voor onderhoud gewoon bij Jos Fikken terecht kunt? Vele leaserijders weten de weg naar Jos Fikken al te vinden. U ook?

Jos Fikken is Lease Service Center

Lease Service Centers is een landelijk netwerk van autobedrijven voor zakelijke mobiliteit. In samenspraak met gerenommeerde leasemaatschappijen zijn voorwaarden opgesteld waar wij als Lease Service Center aan voldoen.

Wij regelen alles voor u, dus u heeft er geen omkijken naar, maar wel de zekerheid dat alles piekfijn in orde is! Uw voordelen:

  • Een echt persoonlijke aanpak
  • Haal- en brengservice
  • Prettig dichtbij

Voor (bijna) elke leaserijder

Als Lease Service Center kan bijna elke leaserijder voor onderhoud terecht bij Jos Fikken. Interesse? Neem dan contact op: 0548-616834 of maak online een afspraak.

Jos Fikken

Handelsweg 15
7442 CM Nijverdal
0548-616834
info@josfikken.nl

Openingstijden

VerkoopWerkplaats